26-06-11

Nog 10 dagen ...

De echte aftelling is begonnen. Nog 10 dagen en het is zover. Het begint zo zachtjes te kriebelen ...

Bob heeft weer zijn kennis ten dienste gesteld om mij deze weblog te laten gebruiken. En, het begint zowaar te lukken. Bedankt, Bob, voor alle (geduldige) moeite ! Gij zou een goede schoolmeester geweest zijn, me dunkt !

Met de sponsoring gaat het ongelooflijk goed : ik zit nu al aan 2150 km !!! Marie-Anthony Bayizere is enorm opgetogen. Ze heeft het goede nieuws al aan Rurimbi gemeld ! Ongelooflijk hoe gul zovele mensen zijn om dit goede doel te steunen. Iedereen beseft met deze soort van actie dat alles daar terecht komt, omdat we zonder tussenpersonen werken. Het volledige bedrag wordt aan de school in Rurimbi geschonken, zonder één eurocent verlies !

Voor mij is het een sterke mentale steun te weten dat zovele vrienden mij steunen op deze manier. Ik zal ongetwijfeld op deze steun kunnen terugvallen op de moeilijke momenten onderweg.

10, 9, 8, ... zo zit het in mijn hoofd; kleine kwaaltjes aan de knie maken me momenteel een beetje ongerust, maar dat zal waarschijnlijk te maken hebben met het nakende vertrek (en de voorlopig niet zo goede conditie). Maar zoals de renners 'groeien' tijdens de Tour en vele voetbalploegen eveneens 'groeien' tijdens een WK, zo zal het met mij mij ook wel gaan zeker; ik ga het de eerste dagen zeker rustig aan doen, niet meer dan 100 km per dag en niks forceren : zo heb ik het me al langs alle kanten laten influisteren, zo zal het ook verlopen.

Leo (Addiers) , bedankt voor het fantastische verhaal van uw Compostela-avontuur ! ik zat het onlangs te lezen in het Nachtegalenpark en kwam aldaar een uur later vader Pellegrims toch wel tegen , zeker ! Op een onwaarschijnlijk toevallige manier, nadat ik de kinderen aansprak die er aan kwamen met hun fietsen vanuit Katelijne-Waver !De wereld is klein, maar dan nog iemand tegenkomen waarover ik juist gelezen had, het vebaasde hem ook ! En al dadelijk hadden we het weer over ... uw voetbalpronostiek !

Volgend weekend de pelgrimsmis in de St-Jacobskerk: de inzegening van fiets, schelp en pelgrim-in-spé (want je wordt het maar eerst onderweg, hé !). De fiets ben ik voorlopig even 'kwijt', want hij ligt ter controle op de operatietafel van de fietswinkel.

Van Guy (Bleyen) kreeg ik buiten een te ontwaren geheim op de top van de Ibaneta-col, een stevige sponsoring en ook nog heel wat stevige kledij, aangepast aan zulke avonturen. Ook Greet (van Bob) voorzag mij met schitterend materiaal. Ik krijg het allemaal zomaar toegestopt ! Ik ga vele kaarsjes branden voor jullie, hoor !

Ik neurie de laatste tijd onbewust 'Hoe sterk is de eenzame fietser ...' ?  We zullen zien ...

16:27 Gepost door Frank Compere | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-06-11

Ten huize van de Everaertjes

Bedankt voor alle hulp, webmaster !

HPIM1719[1].JPG

21:10 Gepost door Frank Compere | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |