11-07-11

Dag 6 : Méru - Adainville : 85 km

Gisteren mocht ik mij verheugen op het bezoek van Hilde en Kathleen, Bo, Juana en Kathleen ! Dat heeft deugd gedaan!  Na een heerlijke Chinees hebben we zowaar nen Duvel gedronken die Bo had meegebracht ! Onvergetelijk.

Deze morgen viel het afscheid natuurlijk eventjes zwaar. Na een mooie rit kwam ik 85 km later aan in een bos waar een blokhut staat. Een sprookjesparadijs. Ik werd ontvangen als een prins.

Deze middag kwam ik toch wel Clemens en zijn vrouw weer tegen zeker, je weet wel, de auteur van de gids waar ik mijn reis mee maak. We dronken samen koffie. Morgen meer nieuws, als ik internet vind. Alles verloopt pico bello. Chartres wordt zeker de moeite waard om te bezoeken, ik zal zien hoe ver ik daarna nog geraak! Aan alle lieve volgers van mijn blog : slaapwel !

 

 

 

 

 

 

22:15 Gepost door Frank Compere | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Dag Frank,

Je doet het beter dan veel collega's in de tour. Die vallen daar als vliegen! Toch maar extra voorzichtig zijn, denk ik dan!

Op naar dag 7!

succes

Gepost door: Jef Compère | 11-07-11

Reageren op dit commentaar

Goed gedaan van Hilde, Kathleen, Bo, Juana, ... die op bezoek bij jou kwamen Frank. Een duwtje in de rug! En je doet zo fantastisch! Echt toffe! En hoe gaat het met jouw knie?

Gepost door: BAYIZERE Marie-Antony | 11-07-11

Reageren op dit commentaar

Hoi Frank,

Leuk om je te kunnen volgen via deze blog! Zo te lezen gaat het allemaal goed en vlot!
Ik blijf het ontzettend moedig vinden wat jij daar allemaal onderneemt!

Volhouden!! En genieten natuurlijk! :)

SUCCES!

Gepost door: Karlien Berghmans | 12-07-11

Reageren op dit commentaar

hallo Frank ,
ik heb vandaag Nelly van Leo Franck in Lier gezien . Natuurlijk heb ik haar van jou tocht verteld. Ik moest je via mail veel groeten doen en zeggen dat ze elke km met jou meefietst.
Groetjes

Gepost door: Marleen Rondeaux-Berghmans | 12-07-11

Reageren op dit commentaar

Hee Vierkantewortel,
Je zit bijna ter hoogte van Breizh. Nu ga je vooruitvliegen ... reken maar. Heb het vandaag aan Moederoverste en Zuster Imelda verteld wat voor een gekke collega ik heb. Ook zij zullen voor je bidden zoals ze voor mij gedaan hebben. Hou je taai, makker !

Gepost door: Renate en Fonne | 12-07-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.