01-08-11

Dag 27 : Alto de Poio - Palas de Rei : 83 km (totaal . 2226 km)

Hey lieve mensen,

 

Vandaag was het weer klimmen in de volle zon, al begon de dag wel mistig. toch weer heel wat hellingen van 7 % en soms ging het weer tot 10 % ! Ik rijd dan 5 km per uur, je moet enkel geduld hebben om uiteindelijk toch boven te komen. deze morgen kwam ik opnieuw pieter en Jannie tegen hetgeen ik steeds verheugend vind ! We blijken zo'n beetje hetzelfde aantal km af te leggen per dag, waardoor we elkaar geregeld tegenkomen.

In de namiddag kwam ik opnieuw 'oud-bekenden' tegen . Daan en Toos, waar ik eergisteren samen mee dineerde. Wat een geluk ! Met ons gevijven trokken we richting slaapplaats, maar steeds hoorden we . completo ! Niks dus en weer verder rijden en 5 km verder opnieuw proberen. Zo zijn we uiteindelijk toch weer verder gereden dan eerst gepland. Na 83 km in volle zon (eindelijk jullie ook in Belgie) vonden we toch een herberg, waar ik samen op een driepersoonskamer lig met ... Daan en Toos !

Morgen doen we ongeveer 55 km om de laatste dag, woensdag, nog 30 km af te leggen om rond de middag Compostela binnen te rijden ! Wat een speciaal moment zal dat worden, al hebben er velen reeds gezegd dat die aankomst soms ook een minder euforisch gevoel geeft dan je zou verwachten.

Toch zal ik ongelooflijk blij zijn om mijn vrouwtje Hilde terug te kunnen omhelzen, en mijn twee schatten van dochters. Wat zal ik veel te vertellen hebben, maar waar moet ik beginnen en hoe ga ik dat allemaal verteld krijgen ? morgen een kortere rit en dan ga ik proberen te reageren op de leuke berichtjes van de voorbije dagen . Dank in ieder geval, het blijft deugd doen !

Zaterdagavond land ik in Zaventem, dat is zeker.

Tot binnenkort !

21:18 Gepost door Frank Compere | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Hey Frank,

Wat hebben we elke dag genoten van je avontuur.

Je doel is binnen 2 dagen gerealiseerd.

Bravo, bravo, bravissimo ...

Hoed af voor zulke enorme prestatie.

En Frank, een goede terugvlucht.

Gepost door: marina en walter | 01-08-11

Reageren op dit commentaar

Bedankt voor de steun ! Goed aangekomen ! Hoeveel keer zou mijn wieltje rondgedraaid hebben, denk je ? Tot binnenkort !

Gepost door: Frank | 04-08-11

Hé Frank!
Vanaf 01 augustus ben ik terug naar het werk. Verlof op dus! Ik heb geprobeerd om de geschiedenis van Santiago de Compostela te lezen en te begrijpen. Dus, het graf van Sint Jacques bezoeken, alle die mooi gebouwen, kathedraal en vele anderen bezoeken. Ik heb vele foto's van die bijzondere en heilige plaatsen op het internet gezocht. Wat mooi foto's! Je mag echt trots op jezelf zijn voor je bijzondere prestatie. Ik heb ook gelezen dat een attest wordt uitgereikt aan ieder pelgrim onder enkele voorwaarden...Breng dit attest mee en neem vele foto's van alle die heilige gebouwen. Speciale dank aan Hilde voor haar steun en ...geduld!
Tot zaterdag dus in zaventem?

Gepost door: BAYIZERE Marie-Antony | 02-08-11

Reageren op dit commentaar

B.. R.. A.. V.. O.. BRAVOOOOOOOOO!!!

Wat een knappe prestatie!!

Gepost door: Karlien Berghmans | 02-08-11

Reageren op dit commentaar

D..A..N..K.. U dank u !!! Voor alle steun ! Tot binnenkort !

Gepost door: Frank | 04-08-11

Hoi Frank,

Hier is maar één woord voor : FANTASTISCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Geniet van deze overwinning!
En???? Naar waar trekt de reis volgend jaar?
Dikke knuffels van ons allemaal!

Stef, Annemie, Silke, Sarah en Niels

Gepost door: annemie rombaut | 03-08-11

Reageren op dit commentaar

Bedankt !! Volgend jaar braaf met het vrouwtje naar de zee, denk ik ??? Of misschien fietsen we wel naar .... Wait and see. Bedankt voor alle steun !

Gepost door: Frank | 04-08-11

De commentaren zijn gesloten.